Disclaimer

Disclaimer voor www.parketonderhoudsmiddel.nl

Parketonderhoudsmiddel.nl verleent je hierbij toegang tot www.parketonderhoudsmiddel.nl ("de Website") en nodigt je uit het aangebodene te kopen.

parketonderhoudsmiddel.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

parketonderhoudsmiddel.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van parketonderhoudsmiddel.nl.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van overduidelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met parketonderhoudsmiddel.nl. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan parketonderhoudsmiddel.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Professioneel gebruik

Onderhoudsmiddel en basisproducten zoals basislakken en –oliën zijn producten voor professioneel gebruik. Parket is een natuurproduct en moet altijd volgens advies worden behandeld. Parketonderhoudsmiddel.nl is niet aansprakelijk voor (onverwachte) uitkomst van de behandeling met onze producten. Wij geven hier dan ook geen advies over.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen