Werkt de WOCA Tannin Spot Easy Neutralizer echt zo goed?

We krijgen vaak de vraag: Ik heb een zwarte vlek in mijn houten vloer. Hoe kan ik deze weer weg krijgen?

We vertellen dan graag hoe goed de WOCA Tannin Spot Easy Neutralizer zwarte vlekken weg haalt. Maar werkt het echt zo goed? We besloten het zelf te testen door een dikke zwarte kring in een eiken houten plank te maken. Om deze vervolgens zelf weg proberen te halen.

Geen zin om te lezen? We hebben er een video van gemaakt (1:42).

 

 

Zwarte vlek in eiken houten vloer

Om de Tannin spray te testen moeten we eerst een zwarte vlek hebben. We besluiten een grote eiken plank te pakken die behandeld is met Monocoat Olie. Om het proces te versnellen maken we een onderhoudsblik goed nat en plaatsen we deze direct op het hout. Na 5(!) minuten is er al een lichte kring zichtbaar. Een half uur later is de kring bijna zwart en na een uur vragen we ons af of we de vlek er wel echt uit gaan krijgen.

 

Nog een uurtje intrekken

Na 2,5 uur halen we het blik van het hout en laten we het vocht nog even goed intrekken. Met een katoenen doek deppen we de plek droog. Ja, dit is duidelijk een hardnekkige zwarte vlek geworden.

Zwarte vlek in eikenhouten vloer

 

Tijd voor de Tannin Spray

Zou die Tannin Spot Easy Neutralizer echt zo goed zijn? We houden ons hart vast en spuiten de spray op de zwarte kring. Nu is het wachten begonnen. 30 tot 60 minuten zegt de gebruiksaanwijzing. Tijd voor een kop koffie.

 

Resultaat

Ongeduldig als we zijn spieken we tussendoor hoe de vloeistof haar werk doet. (speciaal voor jou hebben we er een timelapse van gemaakt). Ondanks het tussendoor spieken zijn we verbaast hoe goed de Tannin Spray werkt! De kring is in nog geen 45 minuten onzichtbaar geworden!

Met een licht vochtige doek deppen we de overgebleven vloeistof van het hout. De vlek is verdwenen!

 

Voor en na foto zwarte kring in vloer

 

Het enige wat nu nog moet gebeuren is de plek behandelen met dezelfde olie als waar het hout mee behandeld was. Zodat de beschermende laag weer terug komt.

 

Hardnekkige vlekken

Soms zijn de vlekken door de tijd dat ze in het hout zitten iets hardnekkiger. Dit is geen probleem. Als de vlek niet na de 1e keer is verdwenen, herhaal je het proces gewoon nog een keer. Doe dit net zo vaak tot dat de vlek is verdwenen.

 

Zelf een donkere plek op je houten vloer?

Zo’n vlek als die van ons is natuurlijk gecontroleerd gemaakt. Maar ook bij jou kan een vergelijkbare vlek per ongeluk veroorzaakt worden. Denk aan een bloempot, metalen kaarshouders, roest, wijn of urine van je nog niet zo zindelijke pup of kitten.

 

Bestel hier de Woca Tannin Spot Easy Neutralizer

Wij zijn voor altijd overtuigd! Jij ook?

De Woca Tannin Spot Easy Neutralizer bestel je hier. Zet hem alvast in je kast en je bent voor altijd verlost van ongewilde zwarte vlekken in jouw mooie eikenhouten vloer.

 

 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen